AKTUELNO

Imao je spremljen odgovor!

U emisiji ,,Pitanja starih zadrugara" uključila se i Jelena Krunić koja je imala pitanje za Marka Miljkovića. U vidno napadčkom izdanju Krunićeva je isprozivala Miljkovića, a onda ga je upitala nekoliko pitanja.

Foto: TvPink Printscreen

Pitanje za Marka Miljkovića. Zašto se praviš da te ne zanima ta priča za svadbu tebe i Stanije, jer tebi se sviđa cela ta priča. I da li misliš da je u redu to što si rekao za Davida, da ne bi mogoa da budeš u vezi kao što je David sa Anom i odjednom promenio mišljenje? I zašto si tako kontradiktoran? - upitala je Jelena.
Ja izbegavam kadar ovde, samo kad moram da uletim, ja i emisije izbegavam. Meni to nije interesantno i zanimljivo. Konekcija sa Stanijom stvarno nema potrebe, ona je u vezi, ja sam u vezi. Nema potrebe za tim, ja sam protiv toga. A da smo eventualno faktorom sreće, okej, da ispoštujemo zadatak, hajde da odradimo, do nekih granica da se ponašamo. A to da svi potenciraju tu priču, meni je to smešno. Toza šetnju, Ana I David, zajedno, posesivnost u rijalitiju nije dobrodošla, jer smo mi svakako ovde vezani, ne možemo da s erazdvojimo. Tu smo, gde smo non-stop, ne znam šta je ona to primetila. Imamo period kada smo odvojeni, gledam da što manje vremena provodim u kući, uglavnom smo uveče razdovjeni. Nisam tu kontradiktoran, tu smo, gde smo - odgovorio je Miljković.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'